CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Ayah & Mama love each other forever..

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, June 16, 2009

hepi belated besday to both of u...dynas n izzuddin....

video

First of all, mama n ayah nak menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf diatas kelewatan mama & ayah menyambut besday kalian...let me explain why?

As you know, masa besday Dynas 1 tahun 14.3.09 mama masih lagi di bumi ARAB SAUDI menunaikan umrah bersama ayah...mama arrived KL on 20.3.09...rehat dalam seminggu, mama & ayah dah mula bz packing barang2 nak pindah rumah....awal bulan April dah masuk rumah baru ....mama ambil masa dalam 2-3 minggu nak susun atur barang dalam rumah.. masa majlis ni pun rumah kita masih lagi berkeadaan baru pindah di mana perabot & kotak2 masih tidak disusun rapi....masa birthday Izzuddin yg ke -3 tahun on 17.4.09..rumah kita masih tonggang-langgang lagi...so, ayah n mama decide buat majlis doa selamat sekali dgn birthday 2 org anak manja mama sekali on 28.4.09...sekali doa naik rumah... 3 in 1, Ustaz Azhar depan rumah kita tolong bacakan doa..amin.

Mama suke video klip ni....so sweet...Ayah mainkan piano, dynas plak pantang dgr lagu... udah terjoget sket........pics nanti mama load kemudian..bz maaaaaaaaa.....

KitA EnJOy!!!!!!!!!!!!!

Monday, June 15, 2009

I'rfan's First Sport Day.....

video

Teringat plak kat I'rfan malam2 buta ni......Pertama kali Irfan SUKAN...haru biru , haru merah, haru hijau dibuatnya....hehehe..tapi bile terkenang balik, mama tersenyum sendirian.... pengalaman pertama mama ayah dan juga pengalaman pertama I'rfan...


************
Mmmmmmmm...hari ni 13.07.08......kelam kabut dibuatnya! Irfan sukan! BuT? hummmm...dia meragam taknak take part..mengangis-nangis...penat je berlatih tetiber je meragam taknak masuk apa2 acara pun....alamak!!! macam mana ni..mama dah fenin ni..pagi2 kene tension plak....mungkin I'rfan tak bersedia pagi2 takda mood lagi...at first mama agak kecewa sikit, mama frust anak sulung wat hal pulak...even masa persembahan pembukaan "Chicky Dance" Irfan masam je...menari punn macam kayu...macam mogok je......hhehehe...kenangan !!! mama akan simpan video ni nak tunjuk kat anak Irfan nanti... :P




tapi...dengan tak disangka2 Irfan dapat Johan dalam acara Junjung Pundi Kacang...acara pertama, x sempat nak snap even one pic...tapi tengok tu gambar kat atas, dapat hadiah tak sabar2...hehehe...anak siapa la ni??? :)



Tuesday, June 9, 2009

Sayang mama & ayah...

Alamak...g-mok nyer mama, wrong angle le tu... :P

Di suatu petang yang INDAH...


Izzuddin nyer style rambut mcm geng HUJAN jew...hehehe


Mmmmmm..mama & ayah suka tengok gambar ni..koleksi produk kami dah bertambah..mmmm...hanya satu pinta kami, moga kalian menjadi anak yang soleh dan solehah!!! InsyaAllah....
**************************IDZIN'S PRODUCT**************************
***********************RIIS PROPERTIES************************

Sunday, June 7, 2009

Irfan sakit kaki lagi.....

I'rfan sakit kaki lagi.....Ujian, ini lah ujian dari-NYA. Mama dan ayah cuba taknak masukkan I'rfan sekali lagi ke hospital sebabnya pada 28.4.09 pertama kali I'rfan dapat sakit ni, puncanya??? Doktor pun pening...X-Ray 2 kali, tapi masih tak dapat jawapan yang pasti. Retak tidak, patah pun tidak. Doktor Pakar lagi tu yang merawat I'rfan..sempat 1 malam I'rfan tidur di Hospital, belun pun sempat Doktor pakar bagi rawatan susulan dan jawapan kepada kes ni, I'rfan dan sembuh...pada 29.04.09 Irfan sembuh dah boleh jalan.......
I'rfan tak boleh jalan..terpaksa didukung mama...

Irfan di Hospital pada 28.04.09!!!

Saturday, June 6, 2009

My friend's Wedding...06.06.09


Kelempang..kelempang...kelempang..kelempung...kelempung...kelempung...
Alhamdulillah & Congratulations buat sahabat mama Zaimun Yahyah...telah selamat melangsungkan perkahwinannya bersama tunangan tercinta, Shahrul yang kini telah pun sah menjadi suaminya.

Mama tumpang gembira dan berdoa agar perkahwinan dua insan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...banyak-banyak bersabar, bertoleransi dan berkompromi dalam melayari rumahtangga...teringat lak memori 6 tahun 6 bukan yang lalu...dimana mama dan ayah disatukan / dikahwinkan...cepat je masa berlalu, tup..tup irfan pun dah nak naik darjah satu tahun depan 2010...Alhamdulillah sekali lagi, dengan Rahmat dari-Nya, kami berjaya mengharungi onak dan ranjau...itulah lumrah perkahwinan, sememangnya sinonim dengan ombak dan badai....kalau takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai...pastinya tuan punya dunia sedang merancang apa yang terbaik buat makhluk ciptaan-NYA...Wallahu'alam
MMmmmmm...hari ini kenyang sangat rasanya, 2 buah kenduri kami layan ....Dynas ikut Opah pergi Taiping, menjemput sanak-saudara untuk kenduri wan Su bulan depan 05.07.09....